BETO Alles voor kantoor & School

Beto, alles voor kantoor en school

Al meer dan 50 jaar staat Beto bekend als de totaalleverancier voor kinderopvang en basisonderwijs en werken we samen met het onderwijs aan het creëren van uitdagende leer- en speelomgevingen, passend bij de belevingswereld van kinderen.

Beto is ook de partner voor de business to business markt. Met een zeer uitgebreid pakket aan kantoorartikelen en facilitaire producten levert Beto aan vele regionale bedrijven en kantoren.

Naast ons brede assortiment op het gebied van (digitale) leermiddelen en school- en kantoorartikelen zijn wij ook uw partner als het om kantoorinrichting gaat.

Een kantoor inrichten is een vak apart. U krijgt te maken met ergonomie, efficiency, normeringen, design, duurzaamheid, automatisering en digitalisering, deeltijd werken of het nieuwe werken, maar bovenal van belang is uw eigen smaak en uw specifieke wensen. Ons aanbod kantoormeubilair sluit hier volledig op aan.

Ook verzorgen wij uw entree, voorzien van complete receptie balies, ontvangst meubilair, halbanken en wachtkamer stoelen. Frisse leuke stoelen en tafels voor het inrichten van kantine of bedrijfsrestaurant, subliem afgewerkt.

Informeer vrijblijvend bij onze verkoop binnendienst of onze project- en meubeladviseur naar de mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Veldhoven.